idamarie

Alla inlägg under februari 2010

Av Ida - 11 februari 2010 20:34

jag älskar dans..

.. och att dansa såklart. jag och Malin har varit på No limits. En tjej i SPMT 3an, dansshowen var hennes projektarbete. Det var så himla bra! alla är så duktiga och det ligger väldigt mycket jobb och träning bakom men de lyckades verkligen!

eftersom jag dansade innan så kunde jag inte sitta still! det ryckte i hela kroppen på mig. jag ville också upp på scenen och dansa! 

men i april är det min tur och många andras.

missa inte Wendlas Vårshow.

/ ida 

Av Ida - 9 februari 2010 17:43

Dagen var som väntat..

.. väldigt seg och tråkig men efter skolan tog jag en fika med kusin Emelie och vi har inte träffats på jättelänge så det var mycket trevligt! sen tog jag mig en sväng på stan och köpte lite saker. Ni tycker säkert att jag är helknäpp som shoppar i stort sett hela tiden men jag både vill och behöver det jag köper.

jag kan helt enkelt inte låta bli.

när jag shoppar blir jag och min garderob glada och vi mår bra. men min ekonomi blir inte glad. den mår väldigt dåligt. jag skämtar inte när jag säger att jag kommer vara pank i slutet av den här månaden och det är inte så bra men jag får stå mitt kast.

 

En låt som verkligen gör mig jätteglad och sprallig & som jag tycker att ni ska lyssna på om ni är lite ledsen eller så, är; How will I know med Whitney Houston

 

/ ida

Av Ida - 6 februari 2010 16:52

Du finns i varje andetag, i varje steg..

.. jag saknar honom.

 

jag har haft en superbra dag. det har varit underbart väder så jag har varit ute och gått och dansat och tränat. jag mår faktiskt bättre.

nu ska jag titta på film och sen äta god mat och umgås med familjen hela kvällen!

puss på er!

/ ida

Av Ida - 5 februari 2010 09:15

äntligen fredag!!!

den här veckan har gått såå himla sakta.

veckan har varit upp och ner men mest ner i mitt perspektiv.

inte mycket har blivit som jag har velat.

men nu har vi haft nk och det var mycket trevligt. vi är för duktiga tjejer!!

/ ida

Av Ida - 3 februari 2010 22:10

hmm..

.. dagen har varit, annorlunda. det har hänt allt möjligt. mycket skratt har det blivit ändå. tack för en mysig kväll, Matilda & Erica. det var verkligen mysigt!

jag har ont i huvudet och behöver sova så godnatt!

/ ida

 

P.s ... i want a cool rider

Av Ida - 1 februari 2010 19:54

min dag har varit riktigt bra..

.. jag har varit på bra humör (tycker jag själv iallafall) & uppsatsen om jämställdhet är jag nöjd med! det kändes bra. mamma bjöd mig och min syster på middag på stan. det var gulligt gjort av mamma. Plus att, jag tror att mina grannar har flyttat!! jag är världens lyckligaste tjej!! ingen mår bättre än mig just nu!

hoppas att ni andra mår bra och har haft en lika bra dag som mig.

puss på er!

/ ida

Ovido - Quiz & Flashcards